Ata Altın Fiyatları

Perşembe

Altın fiyatları söz konusu olduğu zaman halk arasında yaygın bir şekilde sık kullanılmayan altınların zarar ettireceğine dair bir düşünce bulunmaktadır. Çok fazla rağbet edilmemesinden dolayı ata altın fiyatları da bu konuda sıklıkla sorgulanmaktadır.

Benzer altınlara oranla ata altın yatırım amaçlı olarak kullanılabilir mi? Ata altın fiyat olarak ön plana çıkan dolgun bir altındır. Bundan bir kaç sene öncesine kadar alım gücü ile paralel olarak daha sık rağbet gören ata cumhuriyet altını bu aralar yastık altında kalmaya devam edeceğe benzemektedir.


Ata altının benzer altınlar ile fiyat farkına bakıldığı zaman daha fazla zarar ettireceğinin bilinmesi de oldukça büyük bir önem arz etmektedir. Örnek olarak 30 mart 2012 tarihinde ata altın fiyatı satış 662 tl olarak değer görürken alış fiyatı 631 tl de kalmıştır.

Aynı satış fiyatına sahip olan Reşat altını ve Hamit altını ise 20 tl daha zarar ettirerek 626 tl den alınmaktadır. Bu durumda Osmanlı altınına yatırım yapmaktansa ata altına yatırım yapmayı tercih edebilirsiniz.

30 Mart Altın Fiyatları

Günlük düzenli olarak altın fiyatları hakkında sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Son dönemler içerisinde ata altın fiyatları, günlük güncel altın fiyatları, çeyrek altın fiyatları güncel, altın piyasa hakkında daha detaylı bir bilgiye sahip olmak istiyorsanız, internet adresimizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Altın ve yatırım araçları hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilmek için sadece internet adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Çeyrek altın alış fiyatı: 153.97 Çeyrek altın satış fiyatı: 163.00
Yarım altın alış fiyatı: 306.25 Yarım altın satış fiyatı: 326.00

Tam Altın alış fiyatı: 611.5000 Tam altın satış fiyatı: 652.00

14 Ayar Altın alış fiyatı:54.06 14 Ayar Altın satış fiyatı: 63.00

18 Ayar Altın alış fiyatı: 67.3410 18 Ayar altın satış fiyatı: 78.50

Ata altın fiyatları ise şu şekilde oldu:

Ata altın alış fiyatı: 631.00 Ata altın satış fiyatı: 662.00

Altın Fiyatları

Altın fiyatları ile ilgili geniş bir bilgiye ulaşmak istiyorsanız yeniden guncelaltin.blogspot.com adresine davetlisiniz. Sizler için her gün düzenli olarak çeyrek altın fiyatları, gram altın fiyatları, yarım altın fiyatları, gremse fiyatları gibi altınların oldukça kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Son dönemlerde dolar, euro ve bazı yatırım fonlarının dengesiz tavırları altından uzak gibi görünse de yaz mevsiminin yavaş yavaş kendini göstermesiyle beraber altın fiyatlarında bir artış meydana geleceği düşünülmektedir.

Altının bu denli hızlı dalgalanmış olması da son derece ciddi sıkıntıların vuku bulmasına neden olabilir. Bu sebepten altın fiyatları ile ilgili daha detaylı bir bilgi sahibi olmak istiyorsanız sadece internet adresimizi ziyaret etmeniz yeterli olacak davetlimizsiniz.

şifalı otlar yasmin
http://guncelaltin.blogspot.com/ sizleri altın fiyatları konusunda düzenli olarak bilgilendirmeyi amaçladığımız internet adresimizde bulunan tüm veriler bilgilendirme amaçlıdır.