Altın Fiyatları Nereye Gitmeli

Cumartesi

Altın fiyatlarında meydana gelen değişim herkes tarafından bilinmektedir. Ne kadar süre daha bu şekilde değişim yaşanacağı ise ciddi bir soru işareti barındırmaktadır. Bu tarihten yaklaşık olarak bir 5 sene öncesine gittiğimiz zaman yani 2006 yılı altın fiyatları ile günümüzde altın fiyatları arasında ciddi bir uçurum bulunduğu doğrudur. Bu uçurum 2002 yılı altın fiyatlarında da aynı şekilde gelişmektedir.

Altın fiyatlarının her zaman için mevcut petrol rezervleri ile doğrudan ilişki içerisinde olduğunu unutmamak gerekmektedir. Bu gibi sebeplerden altın fiyatları hakkında detaylı bir araştırma yapmak ve yatırım yapılacaksa altın fiyatlarının petrol fiyatları ile olan ilişkisini unutmamak gerekmektedir.

Altın fiyatlarının bir süre daha artışa geçeceğinin ve bu şekilde devam edeceğinin bilinmesi de büyük bir önem arz etmektedir.

0 yorum:

şifalı otlar yasmin
http://guncelaltin.blogspot.com/ sizleri altın fiyatları konusunda düzenli olarak bilgilendirmeyi amaçladığımız internet adresimizde bulunan tüm veriler bilgilendirme amaçlıdır.