Altın Günü Düşüşle kapattı

Perşembe

Altın yükselir mi sorularının sıklıkla akıllara geldiği şu günlerde altın yeniden düşüşe geçti, bilindiği gibi daha önceki yazılarımızdada altının haftalık bazda hareketlerini kastederek devamlı yükselen bir grafik beklenmemesi gerektiğini söylemiştik. Bugün ise altında söylediklerimizi doğrulayan bir grafik gözlemlendi. Altın günü düşüşle kapattı.

Borsa'da işlem gören hisse senetleri dünün aksine bugün değer kaybederek düşüşe geçti. Uzun süredir düşüşünü engelleyemeyen dolar ise yine düşüşteydi. Sadece bir günlük yükseliş içerisine geçen euro da bugün düşen grafik içerisinde seyretti. Altın yükselir mi diye düşünüldüğü sırada altının da düşüşe geçmesi bugün içinde yükselen bir yatırım aracı olmadığını gözler önüne serdi. Gün sonu rakamları ise şöyle oldu.İstanbul Menkul Kıymetler borsası Ulusal 100 Endeksi, günün ikinci yarısında 10,66 puan artarak 59.055,09 puandan kapandı. Günün ikinci yarısında ise artış devam etti.

Döviz Piyasalarında İse Durum Şöyle:
Serbest piyasa baz alındığında doların satış fiyatı; 1,4780 lira
Euro'nun satış fiyatı 2,0040 liraya geriledi.

Bu sefer akıllara euro 2 tl nin altına düşer mi soruları gelmeye başladı.

0 yorum:

şifalı otlar yasmin
http://guncelaltin.blogspot.com/ sizleri altın fiyatları konusunda düzenli olarak bilgilendirmeyi amaçladığımız internet adresimizde bulunan tüm veriler bilgilendirme amaçlıdır.