Altın ve Euro Düşüşe Geçebilir Dolar ise Yükselir

Salı

Türkiye'de kulaktan kulağa yayılan haberlerinin gerçekleştiği bir dönem içerisindeyiz, öncelikle bilindiği üzere yükselen borsa hatta zirve yapan ve kendi rekorunu kıran borsa ile ilgili bir takım haberleri ve söylentileri önceden dile getirmiştik. Ardından iyi gidişatını devam ettiren borsa ya paralel olarak dolar fiyatlarının düşüşe geçeceğini ve hatta 1.5 tl nin altına bile ineceğini daha önceden belirtmiştik hatırlarsanız.

Bilindiği üzere dolar 1.5 tl nin altına indi ve daha da ineceğe pek benzemiyor. Bunun temel sebebi borsanın düz grafik çizdiği günler içerisine girmesi olabilir, fakat başka bir sebepte dışardan gelen iyi haberlerin yavaşlaması gösterilebilir.

Altın yükselir mi sorularının sıklıkla sorulduğu bir dönemde bulunmaktayız.

Altın yükselir mi bilinmez ama dolar fiyatlarının yükseleceği en azından grafiksel anlamda kafasını biraz yukarıya kaldırabileceği bir gerçek buna paralel olarak Ons fiyatları dolar bazında alınan altın yükselir mi soruları artık yerini altın düşer mi sorularına bırakıyor gibi görünüyor.

Krizle boğuşan Yunanistan'a yapılan 45 milyar dolarlık yardım paketi altın ve euro için düşüşün habercisi olarak görülebilir

0 yorum:

şifalı otlar yasmin
http://guncelaltin.blogspot.com/ sizleri altın fiyatları konusunda düzenli olarak bilgilendirmeyi amaçladığımız internet adresimizde bulunan tüm veriler bilgilendirme amaçlıdır.