Borsa Rekorda Dolar 1.49'un da Altında

Cuma

Tarihinde ilk kez 59 bini aşan İstanbul Menkul Kıymetler borsası yeni bir rekor daha kırdı. Yabancıların desteğiyle%8.9 a inen gösterge faiz oldu,1.5un altına iner mi sorularının kafaları karıştırdığı dolar ise çokta 1.49'un altına indi.

J.C Trichet'nin Borçlarla boğuşan Yunanistan hakkında yapmış olduğu açıklamalar bir nebzede olsa kafalardakii soru işaretlerini azaltınca ve bu açıklamalara paralel olarak yaşanan küresel piyasalarda iyiye giden olumlu havalar neticesinde borsa yeni bir rekorun daha peşine gitti, uzun bir zamandır 1.5'un altına iner mi tartışmasının yaşandığı dolarda ise azalma meydana geldi.Uzun zamandır yükselemeyen euro da düşüşteydi

Sıklıkla kâr satışlarının yaşandığı İstanbul Menkul Kıymetler borsasında son deerece hareketli bir gün daha yaşandı.
Son olarak istanbul menkul kıymetler borsası 100 Endeksi seans içerisinde ilk kez 59 bini aşarak yeni bir rekor daha kırdı. Endeks ilk seans sonunda yüzde 1.07'lik artışla 59 bin 34 puandan kapandı.

0 yorum:

şifalı otlar yasmin
http://guncelaltin.blogspot.com/ sizleri altın fiyatları konusunda düzenli olarak bilgilendirmeyi amaçladığımız internet adresimizde bulunan tüm veriler bilgilendirme amaçlıdır.