Altın Ne Zaman Geriler

Pazar

Yunanistan örneği göz önüne alındığında ülkemizin bu krizi kolay atlattığını söyleyebiliriz. Belki de belirsizliğin eşanlamlısı olan kriz kelimesine fazlasıyla alışık olan Türk insanının bu gibi durumlarda nasıl davranacağını bilmesi ülkemizin krizi en düşük seviyede atlatmasına sebep olmuştur.

Artık ülkemizde olağanüstü durumlarda insanlar kağıt paranın tamamına güvenmiyor. Tarihin başından beri süregelen tek evrensel para birimi olan altın her zaman insanlara daha cazip gelmekte, bundan kaynaklanan yastıkaltı stoku altının yükselmesine sebepn oluyor.
Borsanın gitgide yükseldiği şu günlerde altın fiyatlarının yükselen bir grafik içerisinde olmasının tek bir sebebi yok şüphesiz, ama en büyük sebebi dolar fiyatlarının düşmesi ve insanların bu belirsizlik içerisinde altının biraz daha yükselmesini beklemesi olabilir. Bunun en büyük kanıtı son günlerde düşüşe geçen petrol fiyatlarından bile altının etkilenmemesi olabilir.

Peki altın ne zaman geriler?

Altın bu haftalarda da aynı şekilde devam eder gibi gözükmekte özellikle Yunanistan problemi çözülmeden ve uluslar arası piyasalardan iyi beklentiler canlanmadan altının düşüşe geçen bir grafik içerisine girmesi zor gözükmekte hep birlikte bekleyip görelim.

0 yorum:

şifalı otlar yasmin
http://guncelaltin.blogspot.com/ sizleri altın fiyatları konusunda düzenli olarak bilgilendirmeyi amaçladığımız internet adresimizde bulunan tüm veriler bilgilendirme amaçlıdır.