Altın artar mı

Salı

Libya'da yaşanan gerginliğin ardından petrol fiyatlarının yükselen bir grafik içerisinde bulunması altın rakamlarının da rekor üzerine rekor kırmasına sebep oldu desek yanlış olmaz.

Altın fiyatlarında yaşanan bu yeni rekorların üzerine bir süre daha yenilerinin ekleneceğine hiç şüphe yok gibi görünmekte, en azından altın ne olur sorusuna cevap olarak verilebilecek en güzel örneği ise şöyle dile getirelim.

Libya'da henüz suların durulmamasına paralel olarak petrol fiyatlarında yaşanan yükselme ve bu yükselmeyle orantılı olarak altın fiyatlarında yükselme yaşandığını biliyoruz.

Henüz tam olarak sular durulmadığına göre önümüzde ki hafta içerisinde altın düşer mi tarz bir beklenti içerisine girmek oldukça yanlış olacaktır.

Aksine altın yükselir mi sorusu daha mantıklı geliyor. Çünkü bilindiği üzere çeyrek altın rakamları oldukça yüksek değerlerde seyretmekte ve bir süre daha bu şekilde devam edeceğine olan inanç oldukça yüksek boyutlarda.

0 yorum:

şifalı otlar yasmin
http://guncelaltin.blogspot.com/ sizleri altın fiyatları konusunda düzenli olarak bilgilendirmeyi amaçladığımız internet adresimizde bulunan tüm veriler bilgilendirme amaçlıdır.