Son 10 senenin altın fiyatları

Pazartesi

Altın fiyatları üzerinde ne olacağı konusunda tartışıladursun, çeyrek altın ne kadar, yarım altın ne kadar, tam altın ne kadar, cumhuriyet altını ne kadar olur tarzı sorular bir kenarda dursun...

Biz şimdi biraz gerilere gidelim. Milenyumdan günümüze altın fiyatlarının ne olduğuna bir göz atalım istedik.

Yıl yıl siz de göreceksiniz altın fiyatlarının nerelerden nerelere geldiğini, alım gücünden veya ekonomik kaynaklardan dolayı olabilir. Yada o dönemin petrol fiyatlarından da olabilir. Yada o dönemde pahalıymış da diyebilirsiniz.

Ama altının yıllara oranla gösterdiği artışı başka bir yatırım aracında görmek oldukça zor görünüyor. Yıllardan her hangi birinde aldığınız tam altın fiyatına beş sene sonrasında çeyrek altın alamadığınıza dikkat ettiğimizde ise şaşıracaksınız.

Arkadaşlar arası sıklıkla dönen muhabbetlerdendir. "Ben çeyrek altın alış fiyatının 50 TL olduğu dönemi hatırlıyorum." yada "Ben 40 TL ye çeyrek altın almıştım." tarzı diyalogların doğruluğunu görmeniz açısından sizlerle sene sene altın fiyatlarını paylaşıyoruz.

Herkese bol kazançlı seneler dileriz.

0 yorum:

şifalı otlar yasmin
http://guncelaltin.blogspot.com/ sizleri altın fiyatları konusunda düzenli olarak bilgilendirmeyi amaçladığımız internet adresimizde bulunan tüm veriler bilgilendirme amaçlıdır.