Altın fiyatları benim de dengemi bozdu

Çarşamba

Ülkemizde altın fiyatlarına verilen önem hepimiz tarafından bilinmekte, gerek toplumsal alışkanlıklarımızdan dolayı gerekse altın fiyatlarının izlediği tutarsız grafikten dolayı hepimizin altın fiyatlarına olan ilgisi hat safhada, bende diğer milyonlarca vatandaşımız gibi üç kuruş parasını altına yatıran diğerlerinden bir tanesiyim.

Altın fiyatlarının ne olacağı hususunda kesin bir fikir sahibi değilim. Ama kendime en fazla sorduğum soru altın düşer mi sorusu oluyor. Bu soru benim son zamanlarda sıklıkla sorduğum bir soru...

Altın siteleri olsun altın fiyatlarının yayınlandığı bloglar olsun kendi blogum olsun altın fiyatları hakkında ciddi problemlerim var.

Öncelikle altın fiyatları ne olur gerçekten merak etmekteyim. Nasıl bir grafik izler ve hepsinden önemlisi şu ara sıklıkla aldığım çeyrek altın fiyatları artar mı.

Bu sebeplerden dolayı gerginim ve altına yatırım yaptıkça gerginliğim azalacağa benzemiyor.

1 yorum:

lahana çorbası dedi ki...

normaldir zaten altın fiyatları hangimizin dengesini bozmadı ki :) altın fiyatlarında yaşanan bu dalgalanma daha doğrusu dalgalanma demeyelim de altın fiyatlarında yaşanan bu gerginlik bir süre daha aynı şekilde devam etmeye aday ama her zaman altın fiyatlarında savunduğum gibi yükselişin daha ne kadar devam edeceği büyük soru işareti...

şifalı otlar yasmin
http://guncelaltin.blogspot.com/ sizleri altın fiyatları konusunda düzenli olarak bilgilendirmeyi amaçladığımız internet adresimizde bulunan tüm veriler bilgilendirme amaçlıdır.