Çeyrek altın ne kadar

Salı

Sitemizden de takip ettiğiniz üzere çeyrek altın rakamlarının yükselmesi halkın tabiri ile söylemek gerekirse çeyrk altın rakamlarının fırlaması üzerine daha öncede dile getirdiğimiz çeyrek altın rakamları 120 TL seviyesinin oldukça üzerinde gezinmeye başlamıştır.

Bunun temel sebebi olarak çeyrek altın fiyatlarını yükselmesinin temel nedeni olarak ortadoğuda yaşanan gerginlik ve bu gerginliğin petrole olan etkisi sebep olarak gösterilebilir.

Şu ana kadar altın fiyatlarından anladığımız kadarıyla ortadoğu da yaşanan gerginliğin düzelmemesi üzerine, altın fiyatları bir süre daha yükselen bir grafik içerisinde devam edebilir.

Çeyrek altın alış rakamlarının 120 tl üzerinde olması yatırımcıyı başka altın tipine yöneltmiş görünmektedir.

Altın fiyatlarının yükselmesinden dolayı gram altın tercih edilmektedir. Gram altın ile çeyrek altın arasında ki farkın 50 tl civarında olması bu tarihten iki sene öncesinin çeyrek altın rakamlarına yakın olması çeyrek altın isminin yakında gram altına koyulmasına sebep olabilir.

0 yorum:

şifalı otlar yasmin
http://guncelaltin.blogspot.com/ sizleri altın fiyatları konusunda düzenli olarak bilgilendirmeyi amaçladığımız internet adresimizde bulunan tüm veriler bilgilendirme amaçlıdır.