Altın yükselir mi sorusunda gergin bekleyiş

Çarşamba

Hepimizin yakından takip ettiği altın fiyatları, beraberinde pek çok soruyla geldi. Öncelikle altın yükselir mi sorularının sıklıkla duyulduğunu hatırlıyorsunuz. Bu soruları altın daha ne kadar yükselir sorular takip etmişti.

Ortadoğuda yaşanan gergin günlerin ardından petrol fiyatları yükselmiş bu yükselmenin akabininde ise altın fiyatlarında beklenenin dışında bir yükseliş meydana gelmişti.

Bir çok otoritenin tekrarladığı en önemli konu ise altın fiyatlarının aynı yüzde ile yükselmeye devam etmesi için altın fiyatlarının tetikleyecek ortadoğu'da yaşanan gerginlikle aynı katsayılarda bir gerginlik veya uluslararası düzeyde halledilmesi zor bir problem yaşanmayası gerekmektedir.

Ama önümüzde ki hafta içerisinde pek çok gerginliğin azalacağı bilindiğinden dolayı altın fiyatlarında yükselme beklenmemektedir.

Ama yine altın fiyatları hususunda tetikte olmak gerçekten çok önemli görünmekte çünkü her an için bizi şaşırtan bir yükseliş daha kaydedilebilir.

0 yorum:

şifalı otlar yasmin
http://guncelaltin.blogspot.com/ sizleri altın fiyatları konusunda düzenli olarak bilgilendirmeyi amaçladığımız internet adresimizde bulunan tüm veriler bilgilendirme amaçlıdır.