Altın fiyatları düşüşe geçecektir.

Çarşamba

Daha öncede değinmiştik altın fiyatlarının artık yavaş yavaş düşen bir grafik çizmeye başlayacağına dair fakat bu altının bir anda yüksek düşüşler yaşacağı anlamına gelmemekte sadece doğal sınırında bulunan altın fiyatlarının bu seyrini uzun bir süre devam ettiremeyeceğinden dolayı artık düşmesi anlamına gelmektedir.

Bu olayı şu şekilde de yorumlamak yanlış olmayacaktır. Altın fiyatlarında önümüzde ki haftalar içerisinde çok büyük bir düşüş beklemenin yanlış olacağı gibi altın fiyatlarında büyük bir yükseliş beklemekte yanlış olacaktır.

Altın fiyatlarının ne olacağını tahmin etmek pek ihtimali olan bir yöntem değil en azından benim kendi açımdan söylemem gerekirse altın fiyatlarını ve altın tahminlerini yayınlayan bir kaç site arasında yaptığım bir araştırma neticesinde altın fiyatlarını tam olarak tahmin ettiklerini söylemek pek mümkün değil gibi görünmekte altın fiyatları düşer mi altın fiyatları yükselir mi bunu bekleyerek görmekten başka pek şansımız bulunmuyor gibi görünmekte...

1 yorum:

Unknown dedi ki...

o konuda ben tam olarak kesin bir düşünceye sahip değilim yani altın fiyatlarının daha ne kadar düşüşe geçeceğini veya altın fiyatlarının daha ne gibi bir yol izleyeceğini kestiremiyorum. Ama söylendiği gibi altın fiyatlarında meydana gelen bu artışın en azından bir süreliğine bile olsa önünün kesilmesi gerçekten önemli olabilir. Bizim gibi altın almayı bekleyen insanlarda altın alırlar böylece

şifalı otlar yasmin
http://guncelaltin.blogspot.com/ sizleri altın fiyatları konusunda düzenli olarak bilgilendirmeyi amaçladığımız internet adresimizde bulunan tüm veriler bilgilendirme amaçlıdır.