Altın almalı mı?

Çarşamba

Türkiye'de son senelerde yapılan araştırmalar halkımızın altına olan inancının artarak devam ettiğini gözler önüne sermiş durumda, bilindiği yatırım araçlarının başında gelen altın çok uzun bir süre daha bu liderliğini başka hiç bir yatırım aracına daha devretmeyeceğe benziyor.

Halk arasında yapılan araştırmalar sonucunda halkımızın en çok altına güvendiği ve altının hiç bir zaman değer kaybetmeyeceğine düşüncesine olan inancından dolayı yastık altında altın biriktirmek istediklerini bir kez daha gözler önüne serdi.

Aynı zamanda yapılan araştırmalar altın ve ziynet eşyalarının en çok karadeniz bölgesinde satıldığını ve en tutumlu bölgemeizinde yine karadeniz bölgesindeki iller olduğunu ortaya çıkardı.

Halkın en çok tercih ettiği altın tipi ise çeyrek altın oldu. Hem fiyatından dolayı hem kolaylıkla alınıp satılmasından dolayı çeyrek altının tercih edildiği biliniyor.

Aynı zamanda çeyrek altının satarken çok az kayıp ettirmeside önemli etkenlerin başında geliyor.

0 yorum:

şifalı otlar yasmin
http://guncelaltin.blogspot.com/ sizleri altın fiyatları konusunda düzenli olarak bilgilendirmeyi amaçladığımız internet adresimizde bulunan tüm veriler bilgilendirme amaçlıdır.