Altın ne zaman düşer

Salı

Altın fiyatlarında meydana yükselmenin nedeni olarak ortadoğuda yaşanan gerginliği örnek olarak göstermiştik. Bu gerginlik petrol fiyatlarıyla birlikte altın fiyatlarını da vurmuş ve bir süre daha bu şekilde yükselmesine sebep olmuştu.

Ama yükselişde rekor üzerine rekor kıran altın fiyatları bu şekilde uzun süre daha yükselmeye devam edemeyecek gibi görünmekte, özellikle altın fiyatlarında dalgalanmalar ve genel yükselişlerle geçirdiğimiz 2010 senesinin ardından 2011 yılında altın fiyatları çok yükselen bir grafik içerisinde olmuştu.

Artık altın fiyatlarının önümüzde ki haftalardan itibaren oldukça yükselmesi beklenmekle birlikte ilerleyen haftalarda altın ne olur sorusuna tam olarak bir cevap vermekte güçlük çekebiliriz.

Çünkü altın üretim verilerinin de beklelnen den yüksek rakamlar olması altınnı düşüşe zorlayan etkenlerden bir tanesi olarak gösterilmektedir.

Altın fiyatlarının bu yükselişi halkmızı da zor sokmuş çeyrek altın rakamlarının 120 tl üzerinde seyretmesinin ardından halkımız çeyrek altından yaklaşık olarak 50 tl daha ucuz olan gram altına yönelmesine sebep olmuştu.

Bu verilerin ardından altın ne olur, altın yükselir mi, altın ne zaman düşer gibi sorular sorulmaya başlanmıştı.

Altın fiyatlarının daha uzun bir süre daha yükselen grafik içerisinde olması için özellikle ortadoğuda yeni bir kriz beklenmeli veya olağanüstü bir olay olması gerekmektedir.

0 yorum:

şifalı otlar yasmin
http://guncelaltin.blogspot.com/ sizleri altın fiyatları konusunda düzenli olarak bilgilendirmeyi amaçladığımız internet adresimizde bulunan tüm veriler bilgilendirme amaçlıdır.